Русата репортерка Бианка Илич определено е сред най-колоритните лица в родния ефир.

Освен че забавлява зрителите с невероятните си репортажи, тя се занимава и с доста сериозни социални проблеми, пише bliasak.bg.

- Бианка, не знам на колко стана тъчеш? Какво правиш сега?

- В нашия офис съм в момента. Събрали сме се понеделнишки целият екип.

- Освен че си Супер Бианка, с какво друго се занимаваш?
- Работя по проекта на "Мис Мерилин". В момента има кастинги и аз ги отразявам. Организирам разни партита с моя колега Илко. На 11-ти ще правя такова, то отново е посветено на „брит културата”. Първото имаше успех, надявам се, че и с това ще е така.

- До къде стигна благотворителната кампанията за дечицата, на които искаш да купиш автобус?
- Познавам децата отдавна. Бях в 8-ми клас, когато започнах да ходя при тях в дома за сираци в град Луковит. След това преместиха тези, които са навършили 18 години в защитено жилище по една европейска програма. Тези жилища са специално пригодени за такива деца с цел да ги социализират. Въпросът е, че те са измислили всичко за тях, единствено нямат едно от най-важните неща - бус, с който да ходят на училище и до болниците. Защото те освен физически увреждания имат и други болести. Болницата е на другия край на града, а те са инвалиди. Освен това през летните ваканции си седят само в защитеното жилище, защото нямат автобус. Не са излизали никъде освен в Луковит. Дори не са ходили в Кайлъка в Плевен, който е на 50 км. Понеже са ми приятели реших да се опитам да им помогна. Цялата кампания досега е доста успешна, дано скоро успеем да закупим въпросния бус. Да ги направим поне за малко щастливи. Успях на два пъти да ги доведа в София да видят Народното събрание на живо, защото са го виждали само на снимка. Успях да им покажа студиото на "Станция Нова", бяха много впечатлени от това как се прави телевизия и декорите. Беше им мечта.

- Играеш ли в киното и театъра?
- Играя в Ловеч от 2-3 сезона в едно представление. Преди един месец снимах един италиански филм. Филмът представлява 12 пародийни миниатюри. Моята се казва „Бързи и яростни”. Трябва да излезе по кината през септември.

- Кога си сериозна? Мисля, че на теб ти е малко трудно!?
- През цялото време съм сериозна. Отделен е въпросът, колко хора го приемат на сериозно. Винаги казвам на сериозно нещата, а хората си мислят, че е някаква смешка. Просто казвам всичко с усмивка и може би това обърква околните.

- Кога планираш сватба? Имаш прекрасен мъж до себе си, който ти помага във всичко. Скоро бях дори свидетел на това.
- Много се радвам, че ми помага. Факт, наистина е постоянно до мен. Не се знае, кога ще има сватба или по точно не искам да кажа. (смее се)

- Защо, суеверна ли си?
- В интерес на истината съм такава, но гледам да се отърся от всички черни котки и настъпването на шахтите.

- С набирането на супер бърза популярност, коя е най-голямата глупост, която прочете за себе си?
- Не смятам, че супер бързо съм набрала популярност. Хората са разбрали за съществуването на Бианка преди две години с sms играта. Но доста преди това съм ходила по кастинги и съм снимала някакви неща. Много път съм извървяла, за да стигна до популярността от телевизията. Не ме намериха на улицата и не ми казаха: „Ти ще станеш звезда!” Преди това съм била на 400 кастинга, от които примерно на двайсет са ме избрали. Та най-голямата глупост, която съм прочела за себе си е последната. Пишеше, че приятеля ми е мултимилионер и ми е купил пръстен с розов диамант. Това не е така. Не е с диамант, а с розов цирконий е! И приятелят ми не е мултимилионер, за съжаление. Важното е, че съм много щастлива.