Устатата Бианка споделя, че често си представя онези моменти, в които двойка върви по улицата, а мъжът обръща главата си след готина мацка с дълги крака, която минава покрай тях.

“Сигурно е много подтискащо за всяка жена. Обикновено в такива ситуации започваме да се чувстваме нежелани, некрасиви и неразбрани. Реално погледнато, мъжете не са някаква необятна вселена изпълнена с дълбоки мисли и чувства. Нещата при тях са простички : “става или не става…“, размислява в своя блог Бианка, пишат от blife.bg.

И за да бъде полезна, Бианка дава съвети: “Най-добре е според обстоятелствата от двама, просто да станем трима. Повярвайте, няма мъж на света, в чиито фантазии да не присъстват две жени едновременно. Какво лошо има в това, ако едната от тях е онази, с която споделя живота си?”

Бианка разказва, че споделя старото схващане, че “на мъжете обикновено им се иска да имат връзка с нещо средно между к**ва, майка и слугиня (как ми се изплъзна тази първата думичка от устата) или както е нашумяло още – съвкупност от Николета и Алисия, може би някоя Николисия…Разберете, няма нищо срамно да скрепим малко креватните си отношения и да напуснем най-накрая този пуст кръг на комфорт, в който се въртим!”- призовава водещата.