Семейният сезон на “Биг брадър” е нагласен и вече се знае кой ще прибере голямата награда от 200 хил. лева, апартамент и автомобил.

Това е мнението на запознати от форума на риалити шоуто. Според тях “мързеливците от Велинград”, т.е. Елеонора и Давид, са сигурните финалисти. Миналата седмица Качанови бяха номинирани за изгонване, затова от екипа на Нико Тупарев решили да се застраховат и точно преди гласуването пуснали материала за истинския баща на Норка. Така зрителите със сигурност нямало да гласуват срещу нея, тъй като ще искат да разберат как завършва този сюжет, достоен за всяка уважаваща себе си сапунка, пише БЛИЦ.

Не се знае дали двамата съквартиранти са информирани за намеренията на продуцента да ги изстреля за победители, но Чехльото се държа все едно оставането му е в кърпа вързано през цялото време на живото предаване миналата седмица.

“На цяла България е ясно, че плазмодият Давид и нещастницата Елеонора са победителите този сезон. Затова, моля ви, спестете ни цялата тази гнусотия!”, пише един от зрителите във форума и смята, че “Биг брадър” трябва да се казва “Качан Фемили” или “Шоуто на Качанови”.

Всички зрителите обаче вече станаха свидетели на тотално лансиране на Качанови от страна на продуцентите – в Къщата успя да влезе цялото домочадие на двамата – майката на Давид - Димитрийка, ухажорът на Елеонора – Николай, както и истинският й баща Недялко.

Напоследък все по-упорито се говори, че екипът на Тупарев е решил да ожени Чехльото и Норка още докато са в предаването. Нищо чудно пък в някой от последните епизоди да стане ясно, че танцуващата сервитьорка внезапно е разбрала, че отново е бременна.

Зрител с чудесно развито въображение предлага следния сценарий на сапунения сериал на Качанови: Дваматавече са направили бебето на чист въздух в Боровец, където ги изпратиха от предаването да си оправят отношенията, психоложката Ани Владимирова му става кръстница, когато се роди, биологичният баща на Елеонора влиза в затвора, задето е изнасилил майка й преди 19 години, а майката пък заминава за Дания при Николай – уж голямата любов на Норчето. “Няма да се учудя, ако стане нещо такова. Тогава мога да умра спокойно”, пише форумецът и твърди, че всичко това може да се случи в следващия ВИП-сезон на предаването.

В медийните среди се говори, че това ще е поредният “Биг брадър” с предрешен край. Според злите езици Елеонора имала доста добре развит бизнес нюх и се съгласила да играе по свирката на сценаристите, дори и да се наложи да остане без грам достойнство. Те пък й обещали сигурна победа, само че нямало да получи цялата сума от 200 хил. лева, а само половината сума, както и предметните награди.