Биг Брадър бавно, но сигурно бута Лияна до финала с тайни клаузи и скрити привилегии.

В железния договор на фолк дивата с продукцията всичко е изчислено така, че изпълнителката да остане неопетнена и да спечели зрителския вот.

В същото време Лияна и моцарелките й си прибират един от най-високите хонорари в шоуто, като му гарантират сеира, който феновете искат.

Питали ли сте се защо Големият брат излъчи телефонния разговор между Пламен и жена му Фани Цветкова, докато срещата на Лияна с дъщеря й Дениз остана скрита? Именно заради тайната клауза в договора на певицата, пише hotarena.net.

А уговорката е да не се излъчват лични неща, без изричното съгласие на чалга фурията.

Неслучайно разговорът на Лияна с Дениз не бе излъчен, но после видяхме как певицата го преразказва пред съквартиранти и камери така, както й е угодно. Или: детето споделя, че татко му е търсил адреса на ресторанта, в който е празнувала ЧРД, а Лияна преиначава – разпитвал за адреса, където живеят, за да й я отнеме.

*Дениз и Лияна

По същия начин друг един въпрос от „личен“ характер остана скрит за зрителите. А именно – имало ли е секс в Къщата. В „Горещо“ Венета Райкова разкри, че от вътрешни хора знае, че Тервел и Лияна са консумирали флирта си, но продукцията умишлено не го е излъчила.

Това също работи в полза на певицата, защото един подобен скандал директно би я лишил от зрителските симпатии. Скривайки мръсните похожденията на невъздържаната Лияна, продуцентите й гарантират финал.

И макар наградата за победителя да е само морална, певицата си е изкарала достатъчно с участието си във ВИП Брадър - тя се е подписала под хонорар от 50 000 евро.