Със страшна сила, в продължение на повече от седмица, във Фейсбук циркулираше покана за кастинг за новия сезон на Big Brother, който трябва да се излъчи идния февруари. Информацията се разпространяваше от страницата Big Brother 2020, която уточняваше, че в новото издание на риалитито звезди ще живеят с обикновени хора и всеки, който иска да се включи в предизвикателството може да иде на прослушване през януари.

Само преди няколко месеца обаче продуцентът, който правеше форматът до сега, Нико Тупарев, а в момента стои зад „Игри на волята“, заяви пред медии, че обича Големия брат, но му е дал малко почивка и идната година няма да го снима. Затова „Монитор“ потърси Нова телевизия, за да провери, дали Тупарев не е променил решението си.

От там обявиха, че ще сигнализират на социалната мрежа за страницата Big Brother 2020, за да свалят съдържанието й, а всеки може „да получи достоверна информация за формата на официалната му страница“ във Фесйбук – Big Brother Bulgaria. От вчера страницата, която приканваше за кастинг вече не съществува.