Нестандартният формат на риалитито ще започне веднага след края на скандалния ВИП Брадър, който приключва на  17 ноември.

Всички вече се чудят кой величия от Биг Брадър ще населят Къщата.

Продуцентите обаче отказват да дадат информация, с цел да приковат зрителските внимание и интерес, пишат колеги от razkritia.com

Засега се знае, че тризначките Вяра, Надежда и Любов ще изпроводят до края виповете и ще останат в Къщата. След като стане ясен победителят във ВИП Брадър, триото ще посрещне стари участници. Новите стари съквартиранти ще се подвизават в Къщата 3 месеца.

Носят се слухове, че в Big Brother all stars ще вземат участие и звезди от музикални риалита като Рафи, Богомил и Александра от „Екс Фактор”, както и Ангел и Мойсей . Изтече информация, че главни действащи лица ще се добре познатите ни Пеньо и Панайот.  Двамата брадъри са врагове и продуцентите няма как да изтърват скандалите и пикантериите, които тези двамата ще внесат.

Победителят  Миро също може да се изяви в Къщата както и Гроши и Нед, които станаха известни от миналите сезони на Биг брадър с постоянните си простащини.

От „Биг Брадтр Фемили”  може да видим Давид , за който пък се говори, че е закъсал финансово и му трябват пари. Скандалната Ели Кузмова също е спрягана за съквартирантка.