Рапърката Диона е аут от "ВИП Брадър", стана ясно преди броени минути. Изпълнителката, за която мнозина чухме за първи път покрай риалити формата, се биеше в гърдите, че има огромна фенска подкрепа. Когато се нуждаеше от нея обаче, очевидно въобръжаемото множество почитатели не я спасиха от елиминаци.

Рапърът Наско с предупреждение от Мария Илиева

Брюнетката отпадна в играта при номинации със Стефан на Гала, Ева Найденова, Петко Димитров и Розмари. На излизане от Къщата, Диона изигра радостта си, че си тръгва. "Оле, колко се радвам", заяви тя пред водещия Ники Кънчев и допълни, че е нямала търпение да си тръгне от Къщата в Нови хан, където не се чувствала особено добре. Рапърката предаде щита срещу номинации за следващата седмица в ръцете на фитнес инструктора Ричард Величков - другият неособено ВИП- представител в Къщата.

Диона крие ромски произход

"Рапърка, на която последователите в Инстаграм са купени", така я определи преди време в Къщата Валентин Кулагин. Той първи свали маската на уж много популярната изпълнителка. На излизане от Къщата, гримьорът я подигра с думите: "И много поздрави на феновете".