Пребитите манекенки у нас се множат, но заедно с тях се увеличават и парадоксите!

Първият парадокс сътвори Деси Зидарова, която след като бе почти обезобразена след зверския побой с бухалки, застана пред медиите и заяви, че знае името на насилника си, но ще го каже само и единствено на ухото на Бойко Борисов. Но не го направи!

Така и не се разбра кой е въпросният побойник.

Вторият парадокс съвсем скоро излезе от устата на още една зверски пребита манекенка – Катрин Вачева.

Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов малтретирал силиконовата миска в продължение на часове, както тя твърди, а той отрича, в продължение на часове, след коeто тя е с мозъчно сътресение, счупен нос и множество травми. Вачева е чувана един или два пъти да казва на всеослушание, че “повече с футболисти не се занимавам!”, но въпреки това преди сблъсъка с Орлинов, е имала взимане-даване освен с и с Орлинов и с друг ритнитопковец – Атанас Курдов. С него за разлика от случката с Орлин се стигнало само до заплашителни смс-и и опит за неуспешен ПР.



Вече бившата половинка на бизнесмена Динко Динев – Соня, преди около две години се появи на поредния богаташки коктейл със синини под едното око.

Малко след това близка на Соня бе засечена да успокоява разплаканата си приятелка в дамската тоалетна на ресторанта. И така, докато до милионера се появи нейната заместничка - „Мис Плеймейт 2008” Мария Цветкова.

Парадоксите съвсем не свършват дотук! Някогашната Първа дама на „Кемпински хотел Зографски” Росица Новева неведнъж се е оплаквала, че бившият й приятел я пребива системно, а след това достатъчен брой пъти е била засичана именно в неговата компания.



Той я бие, но тя пак е с него – защо това звучи така брутално познато?! През 2007 г. побоят и изнасилването на Росица Новева сякаш остана истинска мистерия.

Според някои светската дама е била малтретирана от мургав таксиметров шофьор, Роси подава жалба в полицията, след което на очната ставка получава предложение за брак и оттегля оплакванията си. Последното зверско пребиване на скандалната Роси бе през 2008 г., когато дори имаше съмнения за мозъчен кръвоизлив. Новева е докарана във Военна болница след як запой, където й е направена спешна тежка операция, след която дробовете й били включени на изкуствена вентилация.

Бой до спукване на далак отнесе и Жени Калканджиева. Според слуховете от Големия Маргин. Това обаче не ги скара.

Темата за връзката на Жени Калканджиева и боса на СИК дълго време беше тема табу за медиите, но дори и след сватбата си четвъртата по красота в света бе засичана именно от журналисти в столичния квартал “Бояна”, където именно е разположена къщата на Маргина.

Съседи издават, че Жени паркира сребристия си мерцедес с регистрационна табела СА 7979 пред входа на къщата на Големия Маргин и прекарва часове наред при сикаджията. Въпреки че не се пише и не се говори много за това, съпругата на Големия Маргин Мария живее в огромна къща в испанския курорт Марбея заедно с двете му големи дъщери и последното им дете, което е само на годинка и половина. Двамата се водят официално разделени.

Неотдавна Николета Лозанова заяви: “В България живеят най-злобните и завистливи хора”. “Много се притеснявам за нея. За мен тя е все още дете. Просто порасна много бързо”, пък казва майка й Еридина.

Родителката има сериозни притеснения за дъщеря си заради зачестилите инциденти с моделки. Страхува се да не би Николета да е следващата пребита.

източник: БЛИЦ