Странният развяващ се рус перчем на Бийбс и обръснатата му отзад глава смътно напомнят на прическата на Пош Спайс отпреди няколко години, само че в мъжки вариант.

В медиите отвъд океана и в социалните мрежи вече се говори иронично за това как Джъстин Бийбър е хванал „жълтата вълна“, заради очевидно изрусените му кичури и женствен вид.

От 3 години насам младият изпълнител е в тотална творческа дупка - не е издавал албум, но присъства в медиите с новите си прически, стайлинг, любовни драми и стълкновения с органите на реда и закона. През последните месеци например той бе арестуван и глобяван по различни обвинения, като каране на автомобил под въздействие на забранени стимуланти и без валидна шофьорска книжка, хвърляне на яйца срещу дома на съседите му в Лос Анджелис, нападение над фотограф и др.



Все пак, явно има светлина в тунела, тъй като сега се очаква новият албум на Бийбър да излезе на 13 ноември.

Певецът може да се похвали с 66,3 млн. последователи в Twitter, което го поставя на второ място по популярност след поп певицата Кати Пери. Пускането на новия му сингъл и участието на Бийбър в MTV Video Music Awards 2015 г. в Лос Анджелис, очевидно са замислени като първа стъпка към завръщането на певеца на сцената.