Тази събота се проведе поредната знаменита вечер на наградите за "Избор на тинейджърите".

Големите победители на събитието се оказаха тийн звездите - Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт.

С наградите всяка година се удостояват холивудските звезди, които са популярни сред тинейджърите и малолетните зрители на кабелната телевизия "Никелоудийн". И тази година не беше изключение, още повече, че се отбелязваше 25-тата годишнина на събитието, пише inews.bg.

Водещ на наградите беше "мъжът в черно" Уил Смит, а сред хитовите изпълнители на вечерта бяха Кейти Пери и британската момчешка банда "One direction”, които изпълниха хита си "What Makes You Beautiful" от албума "Up All Night."

На събитието Бийбър беше избран за любим мъжки изпълнител с гласуване на зрителите. След като водещият му връчи приза, шоуто имаше изненада за тийн звездата. Джъстин се оказа избран и в категорията "звезда, която феновете най-много искат да видят залята със слуз". Зелената консистенция се разхвърча по сцената в такова голяма количество, че дори и Първата дама Мишел Обама, която беше в публиката не успя да се спаси от нея.

Мишел, която преди две години също беше сред наградените заради дейността си по насърчаване на здравословния начин на живот, сега беше дошла, за да връчи приза за "голяма помощ" на кънтри звездата Тейлър Суифт. Тази награда се връчва на знаменитостта, отдала най-много време и енергия за благотворителни каузи.

За кънтри звездата, удостоена с хуманния приз, Мишел Обама каза, че въпреки, че е на върха на музикалните класации, тя все още е здраво стъпила на земята.

Друг ликуващ тази вечер бе Селена Гомес, която беше избрана за любима певица на тинейджърите за работата си с бандата "The Scena”, както и за любима телевизионна актриса за ролята си в сериала "Магьосниците от Уейвърли Плейс".

Сред останалите победители се нареждат имената и на звездите от "Здрач" - Кристен Стюарт и Тейлър Лотнър, който също бе залят със слуз. Стюарт беше избрана за любима филмова актриса, а Лотнър - за най-добър "раздавач на юмруци", за ролята му на върколака Джейкъб Блек във вампирската романтика.

Любим филмов актьор се оказа Адам Сандлър, популярен с участията си в шантави комедии, от рода на "Джак и Джил".

Снимки: Getty Images/ Guliver