От понеделник, 15 ноември, стартира продажбата на билетите за концерта на Roxette в София, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Концерта ще се състои на 29 май в Зала 1 на НДК, пише БГНЕС.

Билетите ще бъдат на цени от 60 до 150 лева и могат да бъдат закупени от: Билетен център НДК; онлайн на адрес www.ticketrro.bg.; касите на "Тикетпро България" и неговите партньори.

На концерта няма да се допускат лица под въздействието на алкохол или наркотични вещества.

Организаторите са подготвили страхотна изненада за многобройните фенове на групата у нас. Първите двадесет късметлии, които закупят билет за концерта от касата на Билетен център НДК, която отваря точно в 9.00 часа, ще имат уникалния шанс да спечелят най-новия, предстоящ дългоочакван албум на емблематичното шведско дуо.

Десет години след издаването на последния им студиен албум "Room Service", който излиза през 2001 година и пет след последното им издание с хитове по повод 20 годишнината от началото на кариерата им през 2006 - "A Collection Of Roxette Hits: Their 20 Greatest Songs", емблематичното дуо ще направи обиколка на четири континента с грандиозното си световно турне през 2011 година и ще издаде нов хитов албум. В България той ще излезе в началото на 2011 година от Анимато Мюзик/EMI.

Вижте видео:

Roxette Sleeping In My Car

Roxette - Joyride

Roxette - Dangerous