Мизерия и глад са принудили бившата на Благо Джизъса - плеймейтката Биляна Евгениева, да се завърне към еротичните танци.

Една от най-скандалните родни моделки отново може да бъде видяна да кърши снага в столични клубове само по силикон.
Биляна, която разбуни духовете из светските среди след скандалната, но кратка авантюра с Благой Георгиев, се бе зарекла повече никога да не танцува гола.

Плановете й обаче се осуетиха и тежкото финансово положение е принудило силиконката да намери спасение в бившата си професия.



Шоуто, в което Биляна участва, е изцяло на еротична основа. Няколко знойни красавици се събличат в нощните заведения и пресъздават скандални секссцени пред смаяните погледи на посетителите.

Пернишката мъжемелачка нашумя и покрай връзката си с бизнесмена Христо Сираков.

Тя само за няколко месеца така му завъртя главата, че Стоте манекенки й предложи брак. Малко след пищния годеж Евгениева се издъни, след като на няколко пъти бе хващана от папараци да интимничи с Благо Джизъса в столична чалготека.

Лековатото поведение на разкрепостената еротична танцьорка предизвика гнева на Ицо Стоте манекенки, който бързо й би шута и я изтри завинаги от живота си. Джизъса пък замина за Русия и повече дори не се сети за едрогърдата плеймейтка.