Тв водещата Биляна Гавазова вече е в седмия месец и понася все по-тежко напредналата бременност, забелязват и нейни колеги, и зрителите.

В последните няколко дни новинарката буквално стряска с вида си - лицето й е подпухнало и отпуснато, а появата й без грим в ефир се оказа катастрофална.

Очите на журналистката, които иначе благодарение на грима са големи и издължени, на измитото й лице изглеждаха като цепки.

„Боже, това Гавазова ли е, не може да бъде!", коментираха редовните фенове на сутрешния блок на Би Ти Ви.



Повечето зрители се двоумяха дали журналистката просто е недоспала, закъсняла за работа и не е имала време да сложи макиаж. Някои пък предположиха, че бременността й си е дала своя отпечатък.

Тв водещата по принцип винаги се появява с огромно количество тежък грим и нейна конкурентка по опушени очи бе единствено колежката й Виктория Петрова.

С кабаретния макиаж Гавазова често стои нелепо призори по никое време. Тъкмо сега обаче журналистката наистина се нуждае от повечко подобрения по лицето, за да скрият натрупаното и да подчертаят изчезналите скули.



Лицето и фигурата на Биляна отдавна се наляха и тя няма нищо общо с кльощавото момиче, което беше в началото на кариерата си в сутрешния блок на Би Ти Ви. Очаква се амбициозната шуменлийка да слезе от екран към края на април, тъй като трябва да роди през май.

Гавазова дойде в „Тази сутрин" на мястото на Генка Шикерова, която излезе в отпуск по майчинство миналата година също по това време. Да му мисли следващата, която дойде. Явно всяка, която седне на този стол, забременява, шегуват се в нюзрума на медията.