Биляна Йотовска имаше повод да празнува в разгара на пандемията, защото дъщеря й навърши 10 години. За да отбележи личния празник на своята наследница, брюнетката сподели в социалните мрежи галерия от изображения, показващи различни мигове от първото десетилетие на малката Никол. Трогателният визуален разказ започва в болничната стая, часове след като Йотовска е дала живот на момичето и продължава напред през слънчева почивки на морския бряг, докато то е все още бебе, за да стигне до първия му учебен ден и още редица важни събития в живота му.

На снимките, преливащи с щастие, до двете дами гордо стои и световният шампион по културизъм Димитър Димитров - съпруг на Биляна и баща на Никол. "Точно преди 10 години в 6:37 ч. се роди нашето малко щастие - Никол! Не знам кога минаха тези години, но съм благодарна за всеки миг! Няма по-ценно и истинско нещо от това да създадеш живот. Честит рожден ден, Никол Димитрова", гаси посланието, придружаващо публикацията.

Само за два часа фотографиите събраха над 3 хил. харесвания и множество коментари, към които, подобно на орисници, се включиха и някои популярни имена. "Бъдете живи и здрави", написа Златка Райкова, добавяйки сърце. "Честит рожден ден на прекрасната ви Никол! С пожелание за здраве, щастие, много усмивки, много успех, късмет и доброта", включи се Теди Бургазлиева.
"Да е много здрава и тонове щастие да ви носи! Честита да е Никол и готините ѝ родители", пожела актьорът Александър Сано.

"Нека е честита и благословена, прекрасната принцеса Никол! ", присъедини се Ива Екимова. "Биби, да ви е жива и здрава! Много прекрасни моменти. Нека бъде много щастлива и късмет!", написа Златка Димитрова.

снимки:фейсбук биляна йотовска

източник:Dir.bg