Мечтаната от няколко години сватба на Биляна Йотовска с културиста Митко Димитров явно няма да се състои.

И то не това лято, а изобщо, пише hotarena.net.

Носителката на титлата “Мис Дупе 2008″  отдавна мечтае да направи бляскава сватба край морето, а тя да е по бял бански, обшит с камъни Сваровски.

Мечтата се отлагаше един път заради бременност, втори път, защото бебето е малко, а накрая семейството реши да отложи узаконяването си за догодина.

Обаче има серозна пречка това да се случи. Бившият охранител на Георги Илиев позабравил секси дупето на жена си и в момента е хлътнал до ушите по 16-годишно девойче.

Той така бил изгубил ума и дума по прясното агнешко, че тотално забравил и семейство и приличие. Димитров изпращал вечер девойчето до “Mладост”1, където то живее и двамата дълго и страстно се целували.

Новата двойка се криела по квартири, или скришни заведения, където се държали за ръцете, на Димитров има такава физика, че трудно би се скрил където и да било.

Явно работата е сериозна, защото дмавата често са забелязвани заедно. Вероятно културистът лъже жена си, че има работа, а работата му всъщност е на 16 години, топла и свежа и много привлекателна.

Както винаги половинките научават последни за изневярата и засега Йотовска не знае, или се прави, че не знае. Тя гледа тригодишната им дъщеричка Никол, занимава се с домакинството и със собствените си проекти.

Екзотичната моделка обаче е с доста буен характир и едва ли ще се примири с ролята на втора цигулка.