Моделът Биляна Йотовска ще сподели рецептите, с които поддържа перфектна форма, без да се превръща в ходещ калкулатор за калории на семинар в Слънчев бряг.

Съвсем тематично половинката на културиста Митко Димитров е избрала ресторант със здравословно меню и биопродукти за домакин на лекцията си.

Събитието е в петък и ще предложи на гостите както перфектния баланс между спорт и хранене, така и изобилие от телешки кюфтенца.

Деликатесът е част от протеиновата диета, с която Йотовска свали качените килограми при бременността си  с малката Никол.

Възпитаничката на НХА ще подготви за дегустация и любимия си десерт - палачинки с овесени ядки. Желаещите да се вталят могат да задават въпроси за здравословен вид към Биляна, а тя ще ги мотивира допълнително, като сподели начина, по който се готви за състезанието „Бикини Фитнес”.

Той е подкатегория на Arnold Classic Europe, европейската версия на създадения от Арнолд Шварценегер световен фест за бодибилдъри. „Бикини Фитнес” ще се проведе в Мадрид в средата на октомври.