Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, става чалга певица и подписва с фирмата „Пайнер“, съобщиха от там и обещаха скоро и първия клип на младата майка. Последната публична изява на Биляниш бе на конкурса “Мис България 2020”, където бе част от журито и изпя няколко песни, за да вдигне настроението на гостите. Самата тя е на сцената от 2012 г., когато за първи път участва в музикално предаване за деца и стига до полуфиналите.

“Тогава за първи път се сблъсках с известността. Имаше обиди на улицата и провокации. Бях малка и приемах всичко много лично, затова изчезнах за няколко години от социалните мрежи. – споделя в интервю Биляниш. - Боря се откакто се помня да бъда на сцената и да бъда от другата страна на публиката. Не измервам успеха в гледания (на видеоклиповете), а ги намирам по-скоро като доказателство, че трудът ми все пак достига до по-голяма аудитория. Не мога да давам прогноза, но винаги се старая да правя неща, достойни за сцената и за широка публика.”

Наскоро тя призна, че дълго време се е борила с хранително разстройство, както и че е разделена с бащата на новороденото си дете.