Бионсе наистина е една влиятелна и успешна жена, на която всички искат да подражават. През март дивата излезе на корицата на американския Vogue, а през май ще „огрее" и британския.

Певицата успешно разви соловата та си кариера, след като момичетата от групата Destiny's Child решиха да се изявяват самостоятелно, пише dnes.bg. И в много от песните ѝ се говори за женската сила, еманципацията, а според някои в тях се проповядва дори чист феминизъм.

На въпроса феминистка ли е Бионсе, дамата отговаря пред модната Библия с думите: „Светът може да бъде доста екстремен. Аз се определям като модерна феминистка. Вярвам в равноправието. Защо трябва да избираш какъв тип жена да бъдеш? Защо трябва да си слагаш някакви етикети? Аз съм просто жена и обичам да бъда жена."

Въпреки че е борбена, независима и иска да бъде равна на мъжете, Би обожава съпруга си, когото през януари миналата година направи татко на малката Блу Айви.

„Щастливо омъжена съм и обожавам съпруга си. Дори сега съм по-безстрашна", категорична е певицата.

Бионсе и Джей Зи се женят през 2008 г. и до момента имат имидж на перфектната двойка. Появата на дъщеря им засилва още повече любовта им един към друг, а малката е глезена като принцеса.

Би е решила да я вземе на всичките си концерти от турнето си "The Mrs Carter Show World Tour" и дори е подготвила мобилна стая и специален стол за нея. А на въпроса дали иска Блу Айви да следва стъпките на родителите си , певицата казва: „Определено искам момиченцето ми да има цели в живота и да ги следва страстно. Просто трябва да намери баланса".