Най-горещите слухове отвъд Океана носят, че r'n'b звездата Бионсе предупредила риалити героинята Ким Кардашиян да не се доближава до съпруга й Джей Зи.

Певицата, която не крие ненавистта си към брюнетката, й заявила в прав текст, че ще й стъжни живота ако се опита да прави мили очи на мъжа й, пише bliasak.bg.

"Бионсе знае, че Ким е изключително нахална и не признава никакви граници. Тя дори подозира, че арменката е оплела в мрежите си Кание Уест само защото е много добър приятел на Джей Зи и че истинската й цел е да се домогне до него. Бионсе обаче не е глупава и няма да позволи на евтина жена като Ким да развали семейството й", разкрила приятелка на поп звездата.

*Бионсе (Л), Ким (Д)

"Ким си мислеше, че ако отмъкне Джей Зи от Бионсе, това ще я превърне в новата Анджелина Джоли и ще я изстреля моментално на челно място в класациите за най-скандални звезди. Бионсе обаче бързо попари мераците й за слава и й заяви, че най-голяма й грешка ще бъде да се опита да я раздели от мъжа й. А когато Би каже такова нещо, със сигурност не се шегува", обяснила близка на певицата.

*Кание и Ким