След три годишна пауза г-ца Ноулс е готова да издаде четвъртия си студиен албум през юни.

През последните месеци се появи информация, че гласовитата дива записва с Odd Future и Sleigh Bells, а шефът на Sony Music в Австралия – Денис Хендлин, разкрил плановете на Бионсе пред "Дейли Телеграф”, като добавил, че певицата планира и турне след излизането на албума.

Певицата навестила шефовете си от Sony миналата седмица, като им представила 6 нови песни, които Хендлин коментира по следния начин: "Беше просто невероятно. Тя дойде и ни пусна шест парчета от албума. Иска да направи голямо турне за промоцията на този албум. Tези песни... най-доброто описание, което мога да им дам, е основополагащи. Тя е достигнала ново ниво.”

След мегауспешният "I Am… Sasha Fierce", който се превръща в третия й пореден солов албум, завоювал челните места в класациите по продажби - само за седмица албумът продава над милион копия всички с нетърпение очакват новата тава на дивата.

Междувременно се появиха кадри от снимките на първия клип, в който Би е пременена в рокля на Roberto Cavalli. Самият дизайнер потвърди информацията посредством своя twitter акаунт. В същия ден явно са правени и промо снимки, тъй като на място е била и фотографът Елън Фон Ънуърт, работила преди това с Бритни, Риана и Кристина Агилера.