Джей Зи и Бионсе Ноулс дават за благотворителност всички подаръци, които е получила новородената им дъщеря Блу Айви Картър.

"За последните няколко дни двойката била "затрупана" от всякакви вещи и играчки", каза източник, близък до звездите.

Опра Уинфри им е дала купчина детски книжки, а Риана и Марая Кери също са изпратили луксозни подаръци за бебето.

Музикантите са благодарни за голямото внимание, но искат да дадат подаръците в помощ на някой друг.

Въпреки, че се отказват от дарените луксозни подаръци, изглежда че двамата изпълнители не се скъпят и харчат безумно много пари, за да се чувстват добре Блу и Бионсе. След като стана ясно, че певицата ще кърми в диамантен стол, а Блу ще се люлее на конче от чисто злато за 620 000 долара, сега в медийното пространство се появиха и снимки на луксозната болнична стая на певицата.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

Изглежда, че Бионсе е родила като истинска звезда. Тя е била настанена в частно VIP помещение в болницата Lenox Hill Hospital в Ню Йорк. Твърди се, че за удобството двамата са платили 1,3 милиона долара, а в замяна са получили голяма дневна с телевизор, спалня за таткото и малка кухня.

Директорът на болницата Франк Данза обаче отрече, сумата да е била толкова голяма, както и появилите се слухове, че целият етаж на болницата е бил запазен само за звездната двойка.

"Семейството се помещава в апартамент в болницата ни, за което са таксувани както всеки друг пациент, пожелал да бъде настанен там. Направили сме всичко възможно и другите ни пациенти да се чувстват добре и да не бъдат притеснявани."

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver

Източник: