Близък приятел на Джей Зи и Бионсе твърди, че отношенията между двамата са охладнели и те ще се разделят за известен период от време, пише MediaTakeOut.com.

Според източника двамата изпълнители имат големи конфликти през последната година и връзката помежду им вече не е същата. "Най-големият въпрос, по който спорят са децата. Джей Зи иска деца, а Бионсе не. Тя не желае да жертва кариерата си за семейството."

Чернокожият рапър и продуцент бил толкова изнервен от проблемите с половинката си, че наел имение в Лос Анджелис, където живее без Бионсе. "Засега той остава в Лос Анджелис. Бионсе ще си остане в Ню Йорк. Те се надяват, че докато са разделени ще имат време да обмислят всичко и ще решат дали да имат деца или да се разделят окончателно", разкрива приятелят на знаменитостите, съобщава Lifestyle.bg

На официален обяд през уикенда звездите само потвърдили слуховете с поведението си. Джей Зи и Бионсе били в компанията на други известни личности, но докато приказвали били видимо в лошо настроение и нито веднъж не се погледнали в очите.

Остава да видим дали двойката ще преодолее проблемите или ще станем свидетели на още една звездна раздяла.