За първи път след раждането Бионсе се съблече и показа отново стегнатото си тяло от корицата на списание GQ.

Цялата й фотосесия за изданието излъчва щастие, пише woman.ru. Тайната на душевната й хармония е не само в усмивката и любящото семейство, но и във вътрешните принципи. В основата на всичко е нещо просто: певицата знае какво иска и затова винаги постига целите си, пишат от kliuki.bg.

След като роди Блу Айви, Бионсе обяви война на килограмите. Само за половин година тя изуми света: благодарение на упорити тренировки и жестока диета звездата стопи 27 килограма!

Това постижение докара феновете на Бионсе до възторжена истерия. То предизвика силен резонанс в медиите, които и до този момент не могат да намерят обяснение на случилото се. Появи се дори версия, че Бионсе изобщо не е била бременна, а дъщеря й е била родена от сурогатна майка.

Фотосесията в GQ е нещо като отговор на техните колебания и недоумения. Вижте Бионсе! Силуетът й не е тънък като на модел, но на талията и коремната й преса би завидял всеки! Сравнението се налага самичко: читателите на GQ, които са видели реклами на изданието в нета, вече коментират, че отслабналата и стройна Бионсе изглежда по-добре от любимката им Риана. И при това има до себе си съкровището Блу Айви.