Миналата година те бяха най-добре печелещата двойка в шоубизнеса, така че рождените дни при Бионсе и Джей Зи са обречени да бъдат необикновени, пише "Дейли мейл".

29-годишната певица изненадала съпруга си с Бугати Вейрон Гранд Спорт на стойност 1.3 милиона паунда за празника.

Рапърът, който чукна 41 на 4-ти декември, сега е горд собственик на най-бързата кола в света.

Суперколата вдига 60 мили в час само за 2.5 секунди, като максималната й скорост е 225 мили в час.

Според в-к „Sun”, изпълнителката на хита „Single Ladies” поръчала возилото преди година и то ще стане част от вече внушителната колекция на лудия по колите Джей Зи.



*Разточителство: Бионсе (снимана на тазгодишните награди „Грами”) е купила Бугати Вейрон Гранд Спорт на стойност 1.3 милиона паунда за 41-вия рожден ден на съпруга й Джей Зи

Изпълнителят на „99 Problems” вече притежава Ролс-Ройс Фантом, Ферари F430 Спайдър, Майбах 62S и Пагани Зонда Роудстър.



*Най-големият бързак: Суперколата вдига 60 мили в час само за 2.5 секунди

Джей Зи ще се присъедини към групата избрани шофьори, които ще седнат зад волана на най-бързия автомобил в света.

Саймън Коуъл, Том Круз, съпругът на Жизел Бюндхен, куотърбекът на „New England Patriots” Том Брейди, дизайнерът Ралф Уорън, хип-хоп продуцентът Скот Сторч и певецът Крис Браун също се возят в такава кола.

Няма много място за бебешка седалка на задната седалка на Вейрон Гранд Спорт, но Бионсе заяви, че Джей ще може да се порадва на спортните коли още 1-2 години преди да си вземат семеен автомобил.



*Звездни собственици: Том Круз (вляво) и Саймън Коуъл са сред малцината собственици на Бугати

Слуховете, че звездата е бременна, заляха медийното пространство по-рано тази година, при което певицата каза, че още не му е дошло времето.

„За момента не, но в бъдеще ще се случи” – споделя тя в документалния си филм „Beyonce: I Am...World Tour”.

„Една от причините, поради която все още не съм станала майка е, че има определени неща, които искам да направя преди да се отдам на майчинството”.



*Засега без семейни коли: В документалния си филм Бионсе говори за раждането на свое дете, но е решила да изчака докато стане готова да се отдаде на майчинството

В един от малкото моменти на откровеност за звездата, която ревностно пази в тайна детайлите от живота си с прочутия й съпруг, Бионсе споделя, че Джей й липсва докато тя е на турне.

Насаме в хотелската си стая в една от сцените във филма, Бионсе избухва в сълзи пред лаптопа си, споделяйки с камерата за самотата, която изпитва докато е далеч от семейството си: „Днес се прибирам у дома. Липсваш ми, скъпи”.

Двамата се ожениха на тайна церемония през април 2008 г. в Ню Йорк.