Бионсе пострада на сцената по време на благотворителен концерт в Бруклин.

Певицата се появи пред феновете си с дълга плитка, която закачи една от обеците й и така разрани ухото й. Съпругата на Джей Зи, който бе сред организаторите на музикалното събитие, само погледна кръвта, останала по пръстите й и без да отрони и думичка за травмата, продължи да пее.

На сцената тя си партнираше със своя холограма, а участието й се превърна в истинска кулминация на вечерта. Концертът, озаглавен Tidal X, се проведе със съдействието на организацията „Робин Худ”, а целта му бе подобряването на музикалното образование в Ню Йорк.

Освен Бионсе каузата подкрепиха още нашумялата група DNCE, чийто фронтмен е любимецът на тийнейджърките Джо Джонас, Лорин Хил, рапърът Комън и др. Феновете изригнаха при появата и на Ники Минаж на сцената, която се възползва от трибуната, за да изкаже политическите си нагласи.

„Барак се нуждаеше от Мишел, Бил се нуждаеше от Хилъри. Молете се на бог да не се окаже, че с Доналд ви управлява и Мелания Тръмп! Искате безмозъчна жена да ви подклажда егото? Майната ви”, разпалено се изказа рапърката.