Бионсе може все още да не се появява в публичното пространство след като роди по-миналата седмица, но това не й пречи да изготвя речи, когато се налага.

Поводът за това е спечелването на отличието за Избор на зрителя на наградите BET за песента 'Sorry' от последния й албум 'Lemonade'.

Самата изпълнителка не присъства на церемонията, но все пак намери начин да благодари, написвайки предварително няколко думи. Дуетът Chloe x Halle, който е ръководен от мениджърската компания на Бионсе 'Parkwood Entertainment', прие наградата от името певицата и имаше честта да прочете словото й.

В него освен на BET и 'Parkwood Entertainment', тя благодари и на цялото си семейство за любовта, а майка си Тина Ноулс нарече „своя най-голям учител и човекът, оказал най-голямо влияние“ върху нея.

В речта си Бионсе описва преживяванията около албума си 'Lemonade' като „пътешествие, свързано с любов, отпразнуване на нашата култура, отдаване на почит към миналото и подхождане към настоящето и бъдещето с надежда и отговори.“

Певицата не пропусна да спомене обичта и подкрепата на фенската маса, наричана още BeyHive.