С български обеци кралицата на попа Бионсе сияе в последната си кампания за представяне на спортната си колекция, разузна "България днес". Аксесоарът е изработен специално по поръчка на американската поп звезда от българите Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, които от десетилетия са доказани творци на сцената на световната висша мода. Дуото твори и живее в Париж, а марката им On Aura Tout vu вече е наложена сред топартистите в света.

Бижуто е висящо и е дълго над 10 см, изработено е от ръчно инкрустирани кристали. Дизайнерите не разкриват повече детайли за специалната поръчка, а само се похвалиха в мрежата. Факт е, че Би блести с бижуто в кампанията за дрехите си, носещи името на първородната й дъщеря Блу Айви.

Само преди месец звездните дизайнери впечатлиха модните критици, като се вдъхновиха от пандемията и сътвориха рокля, изцяло направена от ваксини с кристали. Екстравагантната творба бе представена на онлайн Седмицата на модата във френската столица, където бяха показани новите колекции за пролет-лято 2021 г. Творението се казва "Прероден - Инжектиране на светлина и лекота" и се състои от корсирано бюстие в копринен сатен и кристали, перли, подсилени със спринцовки, пълни с кристална ваксина, и перли, завършващи с игла, чийто връх е украсен с капка с форма на перла.