Георги Станоев - Бирмата държи Преслава под ключ в Перник, разкрили колежки на певицата пред в. "Всеки ден".

Луда ревност разтресла милионерския син, след като дочул, че фолкаджийката само е чакала да му обърне гръб, за малко, за да започне флирт с Жоро Главата, пише . Заради ревността на своя любим Преслава вече не можела да се появи на публично място без двете горили, които Бирмата назначил уж да я охраняват. Истинската им роля обаче била да следят всяка нейна стъпка и да му я докладват.

Бившият футболист от Перник не я пускал и едно кафе да изпие с приятелки без бодигардовете й. Да се забавлява в клуб вече било абсолютно табу за Преслава, освен ако не е в неговата компания. За срещи с други мъже пък не можело и да помисли.

Абсолютно забранени били дори контактите с колегата й Константин, с когото са близки приятели, и даже съпругата на Коцето - Надя, нямала нищо против това.

На Преслава било позволено само да пее по участия, но даже там можела да ходи само с охраната си. Мерките за сигурност били провокирани от една забежка на певицата с Георги Славов-Жоро Главата, докато тя беше разделена с Бирмата. Двамата били забелязани в заведение в столичния кв. "Лозенец", което буквално извадило Бирмата от кожата му.

Малко след тази случка той се заричал, че повече няма да погледне фолкаджийката. Изведнъж обаче интересът му към нея се изострил и отново поискал да си я върне.