Не само, че не са разделени, а мислят и за сватба! В търсене на перфектния пръстен се впусна пернишкият бизнесмен Георги Станоев-Бирмата. Милионерският наследник препуска като бесен из скъпарските бижутерски магазини, за да избере идеалния камък за фолкпевицата Алисия.

Чалгарката така е омагьосала Бирмата, че младокът се е превърнал от заклет сваляч и бройкаджия на силиконови какички в примерен романтик, готов да даде няколко хилядарки, за да изненада любимата си. Папараци на "България Днес" уловиха младия богаташ в една от поредните му обиколки по скъпарските бижутерии. Видимо притеснен и развълнуван, Станоев влезе в лъскав бижутерски магазин в центъра на столицата. Луксозната световноизвестна марка предлага едни от най-изтънчените и ултраскъпи бижута, които малцина родни богаташи могат да си позволят. По всичко личи, че маститият бизнесмен Жоро държи да избере пръстен от бляскавата марка, пише blife.bg.

Бирмата нащрака с телефона си няколко диамантени изкушения и умислено излезе от шикозния бутик. Пернишкият милионерски наследник изпрати фотосите на свой другар, с когото се съветва за трудния и съдбоносен избор, след което яхна скъпарското си "Ферари" и отпраши с мръсна газ.



За никого не е тайна, че Алисия е луда на тема диаманти и бляскави глезотийки, и любимият й не би рискувал да я разочарова. Най-новата светска двойка обмисля отношенията им да прераснат в нещо повече и много скоро може да шокират околните с новината за годеж. Преди известно време Алисия сподели, че се чувства готова да промени живота си с правилния мъж и не се страхува отново да се обвърже сериозно. След драматичните разочарования с бащата на сина й - Валери Божинов, и вратаря Ники Михайлов Ася е излекувала сърцето си и е готова да се довери на новия човек до себе си. Месеци наред фолк звездата и Бирмата криеха връзката си и избягваха да се появяват заедно на публични места, докато папараци не ги хванаха в крачка. Двамата бяха засечени да се прибират заедно от едноседмична почивка в Тайланд и истината лъсна.

По всичко личи, че Бирмата и чалгарката бързо са се опознали и връзката им не е основана единствено на среднощни забавления. Синът на певицата Валери-младши вече познава новия си доведен татко и прекарва свободното си време в неговата компания. Очевидци разказаха пред вестника, че малкият Валерко често може да бъде забелязан в имението на Бирмата, където той и майка му пренощуват през вечер.



Преди да се залюби с Алисия, Бирмата имаше дългогодишна гореща връзка с колежката й Преслава и всички от обкръжението му смятаха, че тя ще е жената на живота му. След бурни скандали, много рев и няколко тупаника, които Преси изяде от тежката ръка на любимия си, отношенията им се разпаднаха с гръм и трясък и в момента не се и поглеждат.

Освен със звездата на "Пайнер", въпреки че е още млад и зелен, Бирмата е имал вземане-даване с десетки тунинговани светски дами. Според негови близки обаче Алисия е първата, която го е накарала да се замисли за сериозната стъпка, а и на Жоро вече му било писнало да бройка мацки. Алисия вече правила намеци на любимия, че е готова за ново семейство. Дали чалгарката ще успее да надене брачния хомот на Бирмата, само времето ще покаже.

*сн.: Фейсбук

Източник: slava.bg, сн.: Папараци