Богат и свободен мъж на хоризонта - това е актуалното положение на пернишкия милионерски наследник Георги Станоев, известен в чалга средите като Жоро Бирмата.

Бившият на Преслава тотално е отсвирил доскорошната си половинка Алисия или може би тя е зарязала него - засега никой не знае кой първи е извадил "червен картон". Факт е обаче, че младият паралия се държи като необвързан, когато излиза по столичните дискотеки, пише "България днес".

Източници на изданието издадоха, че Жоро Бирмата отново е влязъл в режим харчене на пачки по мадами. Преди няколко дни той е забелязан да задява хубавици в нощна София, разбира се - в компанията на своите неразделни приятели. За раздяла с Алисия се заговори преди няколко месеца, а съдейки по цитатите, които певицата публикува в своя инстаграм профил, нищо чудно и тя самата да се оглежда за ново гадже.

За мъжа сексът е като глада. Ако не го пуснат в скъп френски ресторант, ще отиде на закусвалня. А някои направо си готвят сами", този хаплив намек написа в социалните мрежи блондинката, с което определено предизвика учудването на своите почитатели.

До съвсем скоро Ася Дойчева, както е истинското име на изпълнителката, живееше под един покрив с Бирмата и сина си Валерко, плод на връзката й с футболиста Валери Божинов. Тримата съжителстваха в имението на Бирмата, което се намира в баровски квартал в полите на София. Според клюкари Алисия се е изнесла от огромния палат и обитава собствен апартамент в столицата.