За меле с Георги Станоев, Малката Бирма, в столичен клуб алармираха очевидци.

Бившият приятел на фолк дивата Преслава е влязъл в стълкновение с охраната на клуб "Котън" в Студентски град и е пострадал.

Тарапаната е станала вътре, но след това се е изнесла отвън. Клиенти на заведението потвърдиха за блъсканица посред нощ. Инцидентът е станал по време на афтърпарти след наградите на телевизия "Планета", на което са се вихрили певица № 1 на годината Преслава и Фики Стораро, пише blitz.bg.

От столичната полиция потвърдиха, че около клуба е имало инцидент, на което е откликнал екип на СДВР, но отказаха подробности. Само подчертаха, че никой не е подал оплакване по-късно.

Минути след като новината за възникналото меле с главен участник Бирмата, се разпространи станаха ясни още факти и детайли от очевидец на случката.

След приключването на 13-ите награди на ТВ "Планета", изпълнителите от музикална компания "Пайнер" са се преместили в дискотеката в Студентски град, за да се почерпят. В същия клуб е възникнала разпра между Жоро Бирмата и охраната, която прераснала в меле и има пострадали. Източникът твърди:

"Преслава беше прекалила малко с алкохола и се натискаше на всичко живо, пиеше от чашите на всички. Първо беше Фики - то не бяха целувки, прегръдки, намигване, прехапване на устни. Последва Стоян Дудов - момчето, което снима в клипа към последната си песен. Явно някой беше казал на Бирмата какво прави неговата любов в дискотеката и той се домъкна и нахлу в дискотеката с гръм и трясък. Преслава, при опита си да го изкара от сцената, той за малко щеше да я бутне на земята. Дудов се изнесе като мишка, след като видя Бирмата. Започна да иска сметка от всички, които седяха на масата на Преслава. Започна да дърпа Фики. Дойде охраната на заведението с едни бухалки... Цялата дискотека беше в кръв. Изхвърлиха го като куче, главата му е сцепена на няколко места, а Преслава замина заедно с него в болницата. Беше егати цирка!"

Всъщност Георги Станоев е известен с пословичната си ревност, за която се говори, че е причина за множеството му раздели с брюнетката, пише hotarena.net.



*Снощи Преслава грабна приза за певица № 1 на телевизия "Планета", снимка: Булфото

Припомняме, че заради болезнената си ревност Бирмата спретна чутовен скандал миналата година на морето на Преслава. При едно от участията й в морска дискотека Бирмата се заял с нея, че прекалено флиртувала с публиката. В отговор на това гласовитката му запратила в лицето стъклена чаша и му разцепила веждата. Страстите помежду им ескалирали и нещата стигнали до ръкопашен бой, а влюбените били разтървани от охраната на заведението.