Окончателен край на късите рокли и изрязаните деколтета сложи фолк певицата Алисия.

За нещастие на мъжката част от публиката Алисия вече няма да хвърля дрехи и задръжки по време на свои участия. Причина за това не са модните тенденции или нов мироглед, а гневът на възлюбления й Георги Станоев – Бирмата.

Пернишкият бизнесмен не се забави и започна с ултиматумите към поредната известна жена в кревата му. Богаташът категорично забранил на Ася да показва много плът по време на участия, както правеше до скоро.



Фотоси от последните участия на певицата я показват в съвсем различна светлина. Поли до коленете и рокли без грам деколте са сменили минижупите и изрязаните секси парцалки.

За никого не е тайна жестокият нрав на Бирмата. Той многократно демонстрираше безграничната си ревност докато беше гадже на Преслава. Точно както с Алисия, и тогава Жоро се опитваше да промени външния вид и начин на обличане на Преслава, но тя не му се даде и затова изяде шамарите му.

За да предотврати подобни ексцесии Алисия е решила да кротува и да слуша младия си любим, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

сн.: Фейсбук