Столичният бизнесмен Георги Станоев-Бирмата публично унижи плеймейтката Светлана Василева. Той купонясвал в хитова столична дискотека заедно с десетима свои приятели във ВИП сепарето, разкри вестник „Шоу”. В разгара на купона към Жоро се устремила Светлана. Тя била във видимо неадекватно състояние, причината за което вероятно са алкохол и опиати.
Василева със засилка се озовала в скута на Бирмата и започнала да му обяснява как иска да си тръгнат заедно от клуба. Бизнесменът побеснял и я бутнал грубо на сепарето. Наредял я добре, наричайки я с всевъзможни епитети. Но нахалната Светлана не се спряла пред атаката, а даже още повече се настървила! И накрая си дошла на думата – поискала от Жоро да й плати сметката и да й даде някой лев, за да си тръгне по живо, по здраво.

Тогава чашата на търпение на Станоев преляла и той зашлевил нахалната плеймейтка. За секунди тя се изнесла от сепарето му и си тръгнала с наведена глава от дискотеката. „Малко й беше“, беснеел Бирмата дълго след скандалната случка. Василева много искала да раздели Бирмата и Алисия, но Станоев много добре знаел що за стока е и не искал да чуе за нея.