Въпреки че са разделени, GSM-ът на Преслава все още е подслушван от бившия й Георги Станоев – Бирмата!

24-годишният богаташ страда и не може да я преживее. Когато е започнала връзката им – преди две години, ревнивецът й е подарил скъп мобилен телефон с монтирано устройство, с което да проследява с кого Преси комуникира, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Станоев е известен с пословичната си ревност към фолкаджийката и заради нея не веднъж се събираха и разделяха.

През миналото лято пък чалгаджийката и гаджето й се сбиха помежду си в заведение в Слънчев бряг, а свидетели твърдят, че агресията и друг път е била част от любовта им. Както доказаха и наскоро.



По време на връзката му с Преслава Бирмата постоянно се съмнявал, че тя му кръшка и по тази причина решил да се подсигури, че не му слага рога с някой друг баровец и да го прави за смях пред хората.

Кльощавата изпълнителка не подозирала, че е подслушвана, и не внимавала какви разговори води по личния си телефон. Всяка вечер пък Бирмата слушал какви ги е дрънкала през отминалото денонощие любимата му.

Брюнетката обаче наскоро се усъмнила и отишла в магазин за мобилни телефони и дала апарата за проверка. Специалистите й казали, че GSM-ът има закачено подслушвателно устройство. Това била причината и за големия скандал между Преслава и Бирмата, довел до раздялата им.