Преслава е вече минало за Георги Станоев Бирмата.

Бузестият милионерски син си има ново гадже – млада студентка, по която е лудо хлътнал.

20-годишната красавица учи „Българска филология“ в Софийския университет и двамата се запознават в дискотека в Студентски град. Бирмата често посещавал въпросния клуб, за да забива еднодневки, но в студентката истински се влюбил.

„От две седмици са заедно и не се отделят един от друг. Той е доста по-глупав от нея, но затова пък има пари и е забавен“, коментират близки до Станоев. Бирмата дори запознал новата си половинка с майка си Лидия. Нейното мнение има основополагащо значение за всичко, с което се захваща синчето й.

*Бирмата с майка си Лидия и Преслава

Маститата бизнес дама одобрила приятелката на наследника си, защото виждала, че е умно момиче и един ден може да й роди интелигентни внучета. Тя обаче не пропуснала да заподозре заместничката на Преслава, че се е хванала с Бирмата заради парите му. Затова му дала да разбере, че и ако сега започне да пръска пари за студентката, ще му спре всички кредитни и дебитни карти, пише ''Всеки ден'', цитира hotarena.net.

Това не е първото гадже на Бирмата след раздялата с Преси. Веднага след като двамата скъсаха, Жоро смени чалга изпълнителката с апетитната Симона Кръстева, която събира мъжките погледи като модел в Лондон. Връзката им обаче не продължи дълго най-вече заради това, че манекенката живее в Англия, а Жоро си е в България.

Неотдавна Бирмата и Преслава отново напомниха за конфликтните си отношения, след като милионерското чадо спретна яко меле по време на афтърпартито след наградите на телевизия „Планета“. Тогава ревнивецът се сби с Фики Стораро и с бившата си половинка, след като разбрал, че добричлийката се е натискала на сина на Тони Стораро. По-късно се сдобриха, но за кратко.