Бизнесменът Георги Станоев-Бирмата е забърсал ново гадже, след като преди седмица би шута на фолкдивата Алисия, твърдят запознати.

Пернишният баровец отново е сред най-желаните ергени у нас, за спряганите за новите му завоевания са не една и две родни хубавици, пише "Телеграф".

Желаещите да се намърдат в леглото и сърцето на богаташа са много, ни според мълвата той вече се е спрял на нова жена в живота си, като най-спрягани са имената на известна моделка, както и на родна тв водеща. Станоев отново се върна към ритъма на живот на един млад и необвързан бизнесмен и често може да бъде забелязан по софийските кръчми.

За раздялата с Алисия се заговори преди няколко месеца, а съдейки по цитатите, които певицата публикува в своя инстаграм профил, нищо чудно и тя самата да се оглежда за ново гадже.

До съвсем скоро Ася Дойчева, както е истинското име на изпълнителката, живееше под един покрив с Бирмата и сина си Валерко, плод на връзката й с Валери Божинов. Тримата съжителстваха в имението на Бирмата, което се намира в баровски квартал в полите на Витоша.

Според клюкари Алисия се е изнесла от огромния палат и обитава собствен апартамент в столицата, който й е дарен от Божинов, за да отглежда детето им. Близки до Бирмата твърдят, че той наистина държал много на Алисия, но натягането за деца и сватба от нейна страна му дошло повече, имайки предвид, че той е едва на 25 години.