Георги Станоев – малката Бирма е като полудял, след като научи за забежките на Преслава с непознат, поне за медиите, мъж.

Дори й е назначил охрана, за да може да я следи, пише HotArena.net.

Преди дни стана ясно, че фолк певицата и гаджето й са си дали почивка, въпреки че тя опроверга слуха, вероятно надявайки се нещата между тях да се оправят. Припомняме, че заедно с майка му, Преслава извади мръсните ризи на Бирмата и то в ефир, докато доскоро и дума не искаше да обели за половинката си.

Станоев бил болезнено ревнив, което накарало певицата да промени целия си начин на живот. Започнала да се облича по-премерено, да бъде по-обрана в действията си и пр.

Изглежда обаче, че той й е изпуснал юздите след раздялата. Изпълнителката сама се похвали как отмаря с непознат мъж в комплекс в Асеновград -

*Преслава се забавлява в компанията на тайнствен мъж

Бирмата обаче също не й остана длъжен - преди седмица е бил засечен на Дюни с шумна и голяма компания да празнува свободата си. Пред всички се натискал с разни парцалеси, твърдят очевидци. Обикалял всяка вечер и столичните клубове, за да си търси завоевания за една нощ.

Свидетели твърдят, че Преслава движи с охрана, за да я брани от фенове, но всъщност се оказва, че гардовете са наети от ревнивия Станоев, който хитро ще следи всяка нейна стъпка чрез тях.

Вероятно ако продължават в същия дух – любовта им ще се превърне в омраза. Точно като куче и котка, както фолкаджийката доскоро описваше отношенията им, макар и в любовен смисъл.

*Бирмата и Преслава