На нетърпим тормоз е била подложена Преслава от своя вече бивш приятел Георги Станоев.

Жоро Бирмата и фолк дивата са разделени от началото на август и противно на очакванията вината не е на Преслава.

Милионерчето страдало от болезнена ревност и комплекси, с които заливал чалга изпълнителката.

Накрая на певицата й писнало от постоянните скандали и ултиматуми и се противопоставила на тоталитарния режим. Ето какво се налагало да търпи Преслава:

Системен тормоз

Преслава и Жоро Бирмата имали проблеми още в началото на връзката си. Ревността на милионерския син минавала границите, но певицата се опитвала да се съобразява с гаджето си, твърдят нейни близки пред „Всеки ден”, пише hotarena.net.

Бирмата придружавал Преса по участия, постоянно се стараел да са заедно, докато в един момент медиите не гръмнаха с мълвата за тайната връзка на певицата с Цветелин Маринов-Цуни. Според клюката Преслава и Цуни били на почивка в Дубай, като дори бяха публикувани и папарашки снимки.

Жоро Бирмата подивял от ревност и без да иска обяснение от певицата, я зарязал. Няколко месеца по-късно решил да й се извини, като двамата се разбрали да не се ревнуват.

Но тормозът продължил, като Бирмата започнал да ревнува дори и от приятелите на певицата.

*Цуни и Преслава в Дубай

Забрана да се вижда с Коцето

Даже близките отношения между Преслава и Коцето изнервяли милионерчето. Всички знаят, че двамата са само приятели и дори съпругата на Константин – Надя, уважава това. Жоро Бирмата обаче имал по-други разбирания.

Ревността му се изострила, когато в пресата публикуваха папарашки снимки на Преслава и Коцето, хванати за ръка. „Повече няма да се срещаш с него! Няма да ходите по командировки в други градове, на участия и т.н. Забравяш за приятелството си с Константин”, изрепчил се Бирмата.

Певицата обаче решила да му направи напук и тайно отишла на рождения ден на Коцето, като излъгала гаджето си, че си е в Пловдив. Така на милионера му писнало и прекратил всякакви отношения с Преслава.

Фолк дивата обаче никак не била тъжна от факта, а се радвала на свободата си и края на ужасния тормоз.