Георги Станоев – Бирмата оповести официално края на любовния романс с поп фолк певицата Преслава.

Пред свои приятели той разкри истината и категорично отрече да е имало каквато и да било мелодрама.

Просто отношенията им стигнали до мъртва точка при която и двамата осъзнали, че вече са си омръзнали окончателно, пише skandalno.net.

„Всичко написано е лъжа. Разделихме се, но не е имало никакви драми. Тръгнах си сам когато разбрах, че с Преслава повече няма какво да си кажем. Тежко ми е, но все пак сме млади хора и разчитам на времето, че болката ще мине. Със сигурност и Петя не е на седмото небе от щастие, но по–добре така, отколкото да се измъчваме цял живот”, споделил Георги Станоев пред другарите си.

Любовта на Преслава и Жоро Бирмата премина през всякакви перипетии. Първоначално майката на младежа (г-жа Лидия Станоева) се възпротиви на отношенията му с някаква си чалга певица и положи огромни усилия, за да го откаже. Съпротивата ѝ обаче само наля масло в огъня и страстите се разгоряха с пълна сила.

В името на майчината обич, опитната бизнес дама преглътна срама да има снаха – певица и даде благословията си на младите. По Коледа Преслава бе специално поканена на празничната семейна вечеря и дори получи подарък чифт червени ботуши от бъдещата свекърва. Като съвременни и разумни жени, двете сложиха край на конфликта и се превърнаха в едни добри приятелки.

Хора от музикалните среди намекват, че изнемощелият вид и скоростното отслабване на Преслава се дължат именно на мъката по изгубената любов.

Отдавна за никого не е тайна, че певицата отслабна драстично, а враговете ѝ открито започнаха да се подиграват.