Двойката стана популярна с постоянните си събирания и раздели, но този път положението е по-сериозно.

Поредната драма помежду им поставя връзката им под сериозен въпрос, пише "България днес".

Последната им разлъка ескалира преди няколко дни.

Двамата са били поканени на рождения ден на Никола, бившия съпруг на фолкпевицата Емануела.

Младият бизнесмен решил да празнува личния си повод в популярна дискотека в центъра на София и поканил най-близките си приятели с половинките им.

На Алисия отредил честта да пее на празненството му и да забавлява гостите. След края на изявата с микрофона тя трябвало да се присъедини към празнуващите и да направят по-силна вечерта.

За всеобща изненада сред гостите не се появил Бирмата. Сред познати той разказал, че се е скарал с Алисия и не иска да я вижда.

За цяла вечер Георги Станоев не дошъл нито за минута на партито и ясно демонстрирал, че не иска да стои в едно помещение с фолкпевицата. Това буквално я извадило извън нерви, макар че външно се опитвала да изглежда спокойно.

Рожденикът Никола не се изненадал от случката, тъй като знаел за своенравните характери на двамата. Алисия и Бирмата се карали дори за най-малките дреболии, но в основата на скандалите стояла изпепеляваща ревност.

Избухливият характер на Бирмата и силната му ревност блеснаха още по време на връзката му с Преслава. Двамата изпадаха в истерия и не се свеняха на публични места да си разменят шамари.

Говори се, че младежът дори се сбил с охраната на дискотека в Студентски град, защото побеснял, че Преслава танцува страстно с колегата си Фики.

В крайна сметка на отношенията им беше сложен край. И тогава на хоризонта изплува Алисия. Това от своя страна провокира напрежение между нея и Преслава, тъй като общият мъж винаги е проблем във фолксредите, пише blife.