Алисия си вози важното дупе из София в чисто ново „Порше Панамера".

Колата не е нейна, а на гаджето й Жоро Бирмата. В сряда вечерта синът на Лидка Скалата развеждаше из столицата фолк певицата като мечка на синджир в баровския си спортен автомобил за 200 бона, видя репортер на „Всеки ден". Тя пък се фръцкаше с чисто нова гривна с диаманти - подарък от любимия.

В лъскавото возило Станоев се лигавеше и се правеше буквално на маймуна, като се плезеше и ръкомахаше на свой познат от съседното возило. А до него Алисия стоеше ледена и забила поглед в телефона си. Двете влюбени гълъбчета очевидно са се събрали отново, след като прекараха известно време скарани и разделени.

Вакарелката е простила на гаджето си, че я изостави най-безцеремонно и че докато бяха разделени, мина по веднъж няколко родни златотърсачки. Прошката е струвала на младия бизнесмен всичко на всичко 20 бона. Точно толкова се е изръсил Бирмата за диамантената гривна с марка „Картие", която краси крехката ръка на чалгаджийката, пише „Всеки ден".

Алисия не била много навита да го приеме обратно в леглото си, но като видяла как и с какво й се извинява, запърхала с мигли и бързо забравила за прегрешенията му.

*Сн. Папараци

Поршето на Георги Станоев е чисто ново и съвсем скоро е минало през КАТ. Това личи от регистрационните му табели, започващи със СВ. За разлика от повечето родни богаташи, които джиткат из България с немски табели на колите си, за да спестят някой лев от данъци, бившият на Преслава чинно си плаща на държавата за возилата и винаги ги регистрира у нас.

Алисия ще излезе доста по-скъпа на Бирмата от предишната му любима Преслава. На последната Жоро е подарил само няколко чифта гащи за връзка, продължила с години, а Ася от Вакарел го ошушка за отрицателно време. За по-малко от 4 месеца той се бръкна за романтичен воаяж до Тайланд. После я закичи с луксозен часовник за 25 бона, с който певицата се сдоби за женския празник 8 март.

Въпросният модел е произведен от 18-каратово розово злато и е инкрустиран с 30 диаманта, но и това не беше достатъчно за бившата на Валери Божинов и тя замина да почива в луксозен френски курорт в Алпите. Там пак се изфука с подаръците от щедрия си приятел. Списъкът им включва маркови дрешки, ботуши и раничка „Валентино" за около 5 хил. евро едното. Предстои да видим с какво ще се похвали Алисия за Великден.

Заглавна сн. Фейсбук