Куп закани по адрес на здравния си статус получи Преслава от своя благоверен Жорко Бирмата, твърдят отлично осведомени източници.

По думите на запознати от обкръжението на Георги Станоев бизнесменът е останал като попарен с горещо олио, след като видял скандалните фотоси, които от няколко дни се леят в медиите, пише "България Днес".

На снимките изпълнителката най-безсрамно си пуска език с младо гадже. Според клюкари във Варна, където е направен папарашкият фотос, мъжът се казва Христо Попов и е на 24 години. В приблизително същата възрастова категория попада и Станоев-младши, с когото певицата непрестанно се събира и разделя. Именно това кара злобари от обкръжението на Жорко да подмятат, че тя си пада по малки момченца, но със солидни финансови възможности.



*Бирмата-младши полудял от ревност при вида на скандалните фотоси

Фенове на изпълнителката са на мнение, че най-вероятно неприличната снимка е направена от интригант, който иска да я злепостави.
"Едва ли не - вижте какви ги върши по участия, като се напие. Това е тотална интрига!", защитават я почитатели в социалните мрежи.

Междувременно "България Днес" узна, че идните дни са били кошмарни за Жорко Бирмата - той вдигнал кръвното от яд, крещял и обиждал половинката си, задето е позволила да го изложи по този евтин начин. В една от пицариите, собственост на милионерския син и където се събират с компанията му, името Преслава било временно забранено за споменаване.

*Лидка Скалата вече иска внуци - надали ще ги получи скоро от Преслава

"Той често говори с брутален език, отправя и зловещи заплаха. Сега положението не е по-различно, защото тя силно нарани мъжкото му его. В момента Бирмата е превъзбуден от обида и се заканва как ли не по неин адрес. Но тя пък е доста спокойна, защото знае, че той е куче, което само лае, но не хапе", коментират запознати. Те обаче уточняват, че Преслава не е била шута на Станоев, а дори напротив - отново живее с него в палат край София.