Ерген №1 в България - столичният бизнесмен Георги Станоев- Бирмата, за пореден път показа защо има джентълменски имидж.

Бирмата заведе гаджето си Алисия за Великденските празници в Дубай. Там двамата ще изкарат до именния ден на Жоро на 6 май, пише hotarena.net. Бирмата е във видимо страхотна форма и си личи, че през последните месеци е прекарал доста време във фитнеса.

Най-коментираната светска двойка е отседнала в хотел One&Only Royal Mirage, където двамата влюбени почиват в пълен разкош.

*Сн. Папараци

Близки на Алисия разкриха, че тя е чакала с нетърпение празниците, за да заминат с Бирмата в Дубай. Певицата е искала да избяга от столичната интригантска обстановка и завистливи погледи и да се наслади на спокойствие с любимия си мъж. Както и да му отдаде цялото си внимание. А Станоев напълно го заслужава, между другото.

Почивката в Дубай е поредният задграничен воаяж, с който Бирмата глези Алисия. В началото на март той я заведе в най-скъпия зимен курорт в света Куршевел във Френските Алпи. Там програмата, която й беше уредил, бе на топ ниво - джакузита, пет звезден хотел в планината, разходка с хеликоптер, както и подарък нови ботушки и раничка на „Валентино”. След като се върнаха в България, Станоев я изненада с елегантен модел обувки на Dsquared2.



Преди това пък двамата бяха в Тайланд. Там Жоро й подари за 14 февруари скъпарски часовник.

Преди седмица пък Алисия се похвали с маркова гривна на „Картие”...

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук