Нападателите ми викаха: "Ще те убия", докато ме блъскаха и ритаха в таксито пред дискотеката.

Това сподели пред Нова телевизия една от претендентките за тазгодишната титла "Мис България" Моника Ланчева.

Красавицата е с посинено око и ръце след побой пред русенска дискотека.

"Бяхме на дискотека, изцяло женска компания. Празнувахме рожден ден и до момента, в който си тръгнахме, вечерта беше наистина приятна. Когато излязох и се качих в таксито, трима мъже ме нападнаха, започнаха да ме дърпат, блъскат и ритат. Аз пробвах да се защитя, сестра ми също се намеси. Не знам каква е причината за атаката, не съм разговаряла с никого в дискотеката в Русе, освен с моите приятелки", разказа Моника.

"Целият проблем е станал в таксито. Имало е конфронтация в дискотеката между двете компании. Една от двете девойки, не мога да знам коя точно, защото са близначки, хвърли чаша по другата компания, удари една от девойките там и й счупи очилата. Съжалявам за станалото, но конфронтация имаше, видях го с очите си. Помолих колегата да изведе момичетата през аварийния изход до таксито, а аз останах долу, за да усмирявам останалата част от компанията им", разказа своята версия за случилото се собственикът на дискотеката Симеон Симеонов.

Сестрата на Моника - Вероника, пък сензационно разкри, че минути преди момичета да бъдат включени в ефир, Симеонов се е обадил на моделката и е предупредил да внимава какво говори пред камерите.

"Г-н Симеонов ми се обади да ме предупреди да внимавам какво ще говоря. Кой го е страх толкова, не мога да разбера", заяви Вероника.

"Не смятам, че съм извършил някакъв грях, че съм се обадил. Не са им направили нищо в заведението", отхвърли обвинението управителят.