Битият от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се оказа секс маниак. Ожалилият се в МВР комшия на Тачо и Жени Калканджиева е изловен от „Господари на ефира” през 2014-а да зарибява потенциални жертви на нагона си с…реклама на трактори.

„Господарите” дори направили разследване, в което в две части разказват цялата мръснишка схема на Георги Василев. От видеата лъсна, че опиталият тупаницата на Тачо нахалник подмамил девойка срещу обещание от 2500 лева хонорар да я снима по бельо в таблета си. Гошо Секса, както го наричали в квартала, офертирал жертвата си чрез популярен сайт да участва в реклама на трактори. След това обаче се оказва, че срещу въпросните 2500 лева момата ще трябва да бъде не само рекламно лице на четириколесните селскостопански машини, ами и интимен партньор на рекламиста в ерекция.

Срещата им е показателна за това какъв човек е Георги Василев – „гримираният” от Тачо заради махленски разпри най-нагло обяснява на момичето, че е готов да й плаща по 1200 лена на седмица за 2-3 секс срещи между 12 и 14 часа, понеже през другото време работи в Министерството на финансите, което, разбира се, не е вярно. Цялата спявка обаче се записва със скрита камера. Накрая на постановката, за да се измъкне от ситуацията, момичето инсценира, че е неразположено. Нахалникът обаче веднага вади нов план – да му направи свир*а и тогава да тръгват, но и тази мръснишка идея пропада. Накрая се отказва с думите „Оф, човек, нещо не ми се занимава”, припомнят от Лупа.