Наблюдателни зрители не пропуснаха финалните реплики на Димитър Калайджиев в „Преди обед” миналата седмица. Той стана известен от участието си във „Фермата 5“, където се изяви като тънък психолог и успя да убеди сегашната си приятелка Красимира Цочева да напусне зоната си на комфорт и да започне нов живот именно с него.

Двамата не оставиха на случайността медийното си присъствие. Преди по-малко от година те създадоха You Tube канал, озаглавено „Ловци на професия”, в който поемат предизвикателства, влизайки в различни професионални роли. Двамата екс-фермери успешно развиват и Инстаграм профилите си, популяризирайки своите инициативи.

Преди броени дни Димитър Калайджиев сам анонсира желанието си за ново професионално развитие, подчертавайки в нформацията за себе си в Инстаграм, че е „най-добрият бъдещ телевизионен водещ”. В последното му участие като коментатор на „Фермата” в рейтинговото предаване на БТВ, „Преди обед”, Калайджиев хвърли истинска медийна бомба казвайки пред водещите Сашо и Деси, че 85% от телевизионните водещи не стават.

„Какво имаш против телевизионните водещи?” – озадачено попита Сашо Кадиев, на което Димитър Калайджиев отговори, че против него и Деси няма нищо и не иска да ги разделя, но „очаквам да си пуснеш връзките и ние двамата с теб да станем телевизионни водещи на ново предаване!” – каза на изпроводяк Каладжиев.

Със сигурност интригата ще намери своето естествено развитие в социалните мрежи, където новият проект на фермерската двойка Краси и Димитър е „Лексикон за възрастни” в Инстаграм. Поредицата предизвиква популярни в мрежата и от екрана лица да отговарят както на сериозни, така и на провокативни въпроси от личния и професионалния си живот.

Очевидно на младия брокер на недвижими имоти бизнесът вече му е тесен и иска да се развива в ново поприще. Дали опитите му ще се увенчаят с успех, предстои да разберем