Бивш шеф-готвач, който е работил повече от 15 г. за британското кралско семейство, разкрива как покойната принцеса Даяна се е стремяла да избягва червеното месо и се е придържала към прием на храни с ниско съдържание на въглехидрати.

Дарън О'Грейди, който готви за кралицата в Бъкингамския дворец в продължение на 11 години, след това приготвя храната на Принцесата на Уелс след неофициалната й раздяла с принц Чарлз през 1993 г.

О'Грейди споделя, че Даяна, която запазила апартамента си в северната част на двореца Кенсингтън след раздялата, през по-голямата част от времето се хранела изключително здравословно и избягвала въглехидратите на всяка цена.

Тя ми казваше: "Ти се погрижи за мазнините, а аз ще се погрижа за въглехидратите във фитнеса,"' споделя О'Грейди пред MailOnline.