Познатият от "ВИП Брадър" и бивш Мистър България Мартин Мартинов изненада с диамантен пръстен приятелката си. Годежът бе отпразнуван с шампанско Лоран Перие Жое в Палм Бийч. Марто, който преди години призна, че е имал връзка с Жени Калканджиева пред цяла България в последните години се препитава като управлява ресторанти в САЩ. Той имаше годеж и с друга Мис България - Теди Бургазлиева.

„Ванели Божкова! Обичам те толкова много! Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си, опитвайки се да те накарам да се усмихнеш. Ти си моят еднорог и моят ангел". С тези думи на колене Мартинов предложи брак на русокосата си любима в един от най-хитовите ресторанти във Флорида. На ръката на красавицата изгря пръстен с диамант, а тя вълнуващо отговори с „да“. Влюбената двойка е заедно от почти година и половина, става ясно от община снимки в Instagram, а момичето е българка, която от години живее в Щатите.



Мартин Мартинов също живее от години в САЩ, след като направи шеметна кариера като манекен, участвал десетки модни ревюта на най-изтъкнатите дизайнери. В момента той работи във френски ресторант където се грижат за уюта и доброто настроение на всички гости, сред които знаменитости от цял свят.