Бившият най-добър приятел на гаджето на Дженифър Лопес - Каспър Смарт, твърди, че латино дивата допуска голяма грешка като се доверява на младока.

Танцьорът Джош Айерс заявил, че Каспър изобщо не е такъв, за какъвто се представя, и в действителност е изпечен мошеник, използвач и манипулатор, пише bliasak.bg.

"Той ще играе по свирката на Дженифър докато това го устройва и помага на кариерата му. Познавам го от години, той е истинска змия, а Дженифър далеч не е първата, която манипулира, за да се издигне в живота", разказал Джош Айерс.

"Малко известен е фактът, че преди да тръгне с Джей Ло, Каспър ходеше с момиче на име Аиша Франсис в продължение на две години. Именно Аиша беше тази, която го уреди да участва в клипа на Дженифър "Dance Again", където двамата се запознаха", издал танцьорът.

"Това, че Дженифър забеляза Каспър, изобщо не беше случайност. Той самият правеше всичко възможно да е покрай нея непрекъснато и така й завъртя главата. Горката Аиша научи за изневярата му от медиите и предателството му я съсипа", добавил познатият на Каспър Смарт.