Продуцентът Маги Халваджиян стана дядо, този път на момиче, след като преди точно пет години се роди и първият му внук. Бившата адреналинка Алекс, която в момента се изявява като хореограф в продукциите на Магърдич като „Маскираният певец” и „Като две капки вода” роди днес. За новината първи съобщи бащата на бебето Бебо. Номер две е тук. Най-хубавият коледен подарък е с размери 3300г/50 см". Благодаря ти, Александра", написа Бебо Халваджиян във "Фейсбук".

Гордият дядо също побърза да се похвали в социалните мрежи, а десетки ВИП персони побързаха да му честитят.
Александра и Бебо, който пък работи като оператор в проектите на татко си, имат 5-годишен син Еди. Само преди дни Еди имаше рожден ден, така че следващият декември за семейство Халваджиян празниците ще започват още от 19 декември и ще продължават и през новата година.

Новината, че известният продуцент ще става дядо стана ясно още през лятото, след като съпругата му Кремена обяви, че е разбрала за идващото бебе точно на 50-ия си рожден ден и това е бил най-хубавият възможен дар. Засега фамилията не оповестява как се казва наследницата на известния род, като паметливи припомням, че Еди стоя без име няколко дни.

снимки:фейсбук маги халваджиян